RekryUutiset

Oulun yliopiston sekakuoro Cassiopeia hakee taiteellista johtajaa 1.8.2024 alkaen

Haluatko johtaa moniäänistä, monipuolista, pitkissä perinteissään uudistuvaa kuoroa? Oulun yliopiston sekakuoro Cassiopeia hakee taiteellista johtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen elokuusta 2024 alkaen. Meistä saat hyvin soivan, tasokkaan instrumentin sekä lämpimän, innostuvan yhteisön.

Tarjoamme:

  • taitavan ja monipuolisen sekakuoroinstrumentin, joka hallitsee erilaisia musiikkityylejä.
  • lämminhenkisen, kannustavan ja hauskan yhteisön: peijakkaat arvostavat yhdessäoloa ja pitävät huolen yhdenvertaisuudesta ja kaikkien viihtyvyydestä.
  • sitoutuneen ja aloitteellisen organisaation: Cassiopeiassa suunnitellaan ja tehdään yhdessä. Käytännön asiat, kuten tilavaraukset ja konserttijärjestelyt, hoitaa yhdistyksen hallitus, joten taiteellinen johtaja pääsee keskittymään taiteelliseen työhön.
  • mahdollisuuksia yhteistyöhön merkittävien musiikkialan toimijoiden kanssa.

Taiteelliselta johtajalta toivomme:

  • monipuolista kuoronjohdon osaamista ja halua kehittyä johtajana,
  • omaa taiteellista näkemystä ja visiota sekä kunnianhimoa ja motivaatiota kehittää kuoron toimintaa, ohjelmistoa ja sointia,
  • intoa luoda suhteita ja edistää Cassiopeian näkyvyyttä sekä
  • kiinnostusta seurata kanssamme kuoromaailman uusia tuulia.

Ohjelmistomme on monipuolinen emmekä säikähdä haastaviakaan teoksia. Viime vuosina olemme esittäneet paljon poppia ja uudempaa kuoromusiikkia unohtamatta akateemista lauluperinnettä ja klassisia teoksia. Meillä on kykyä ja halua toteuttaa kunnianhimoisia projekteja ja omaksua erilaisia genrejä. Järjestämme vuosittain omia konsertteja ja osallistumme suurempiin musiikkiproduktioihin. Teemme myös yhteistyötä muiden musiikkialan toimijoiden, kuten kuorojen ja orkestereiden, Oulu Sinfonian sekä Oulun teatterin kanssa. 

Laulajien määrä vaihtelee vuosittain, ja nykyisin aktiivijäseniä on noin 60. Suurin osa ”peijakkaista” on Oulun yliopiston opiskelijoita ja opintonsa jo päättäneitä. Valitsemme uusia laulajia syksyisin koelauluissa. Harjoittelemme keskiviikkoiltaisin elokuun puolivälistä toukokuun loppuun. Viikkoharjoitusten lisäksi järjestämme mahdollisuuksien mukaan viikonloppuleirejä. Kontaktitunteja on noin 200 vuodessa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, ansioluettelo ja palkkatoiveesi 8.3.2024 mennessä osoitteeseen rekry(a)cassiopeia.fi. Kun hakemuksesi on vastaanotettu, saat vahvistusviestin sähköpostiisi.

Hakemusten käsittelyn jälkeen kutsumme osan hakijoista haastatteluun huhtikuun alussa. Haastatteluun kutsuttavia pyydämme laatimaan luonnoksen taiteellisesta produktiosta tai konserttiohjelmistosta, jonka hakija haluaisi toteuttaa Cassiopeian kanssa. Jatkoon valitut hakijat kutsumme koejohtoon, joka järjestetään Oulussa toukokuussa 2024. Uuden taiteellisen johtajan valitsee Cassiopeia r.y.:n yhdistyksen kokous.

Työsuhde alkaa elokuussa 2024. Taiteellisen johtajan työnantaja on Cassiopeia r.y. Lisätietoja hakuprosessista: rekry(a)cassiopeia.fi tai puhelimitse klo 16 jälkeen (041 507 1846, puheenjohtaja Anna-Maija Multas)