Keikkatilaukset

Cassiopeia on mahdollista tilata keikalle erilaisissa kokoonpanoissa aina pienistä kvarteteista koko kuoron vahvuuteen asti. Peijakkaita on nähty usein laulamassa esimerkiksi syntymäpäiväjuhlilla, valmistujaisissa, pikkujouluissa, häissä ja hautajaisissa. Koko kuoron keikkoja meiltä on tilattu tavallisesti vähän suurempiin tapahtumiin, kuten yhdistysten tai järjestöjen vuosijuhliin.

Keikkojen sisältö ja hinnoittelu hoidetaan aina tapauskohtaisesti, riippuen esityksen pituudesta, mahdollisista odotteluajoista, ohjelmiston haastavuudesta sekä tarvittavasta laulajamäärästä. Tähän mennessä yhtään keikkatilausta ei ole tarvinnut peruuttaa sen takia, että tilaaja olisi joutunut meidän takia konkurssiin.

Ohjelmistorepertuaarista meiltä löytyy laulettavaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tavallisimmin meiltä tilataan keikalle perinteisiä kansanlaulusovituksia tai hengellistä musiikkia, mutta osaamme myös viihteellisempää materiaalia juomalauluista Beatles-sovituksiin. Mikäli olet ajoissa liikkeellä, voit tilata myös omia toivebiisejä keikalle (tilaaja toimittaa nuotit).

Jos haluat tilata Cassiopeian tilaisuuteesi, ota yhteyttä keikkavastaavaamme:
Valtteri Ahonen, keikat(ät)cassiopeia.fi