KonsertitUutiset

Cassiopeian Rakkaimmat joululaulut

Cassiopeian Rakkaimmat Joululaulut Johtaa Suvi Partanen

Cassiopeian perinteinen joulukonsertti soi jälleen Karjasillan kirkossa lauantaina 9.12. kello 18.

Tänä vuonna kutsumme teidät kuulemaan niitä joululauluja, joiden laulaminen on vuosien varrella ollut meille kaikista mieleenpainuvinta. Jotkin laulut ovat alusta asti silkkaa iloa ja laulamisen nautintoa. Toisaalta usein käy niinkin, että kappale, joka aiheuttaa harjoituskauden alussa kuoron riveissä hämmennystä ja harmaita hiuksia, palkitsee lopulta ja onkin sujuessaan kaikkien suosikki. Jouluun kuuluvat perinteiset, lapsuudesta saakka tutut laulut – joskus sellaisina kuin ne muistetaan vuosikymmenten ja sukupolvien takaa, joskus vanhaa kunnioittaen uudella tavalla sovitettuina. Kuoromme sydämissä on kuitenkin hyvin tilaa myös uudemmille ja harvemmin kuulluille lauluille, myös jouluna.

Tähän konserttiin kerätyt kuorolaisten suosikkijoululaulut ovat päätyneet asemaansa erilaisten matkojen päätteeksi, mutta koko ohjelman täydeltä luvassa on kauniita harmonioita, koskettavia ja erilaisia tarinoita joulusta, sekä laulamisen iloa, jonka toivomme ja uskomme välittyvän kirkon takapenkkiin saakka.

Kuorolaisten valintojen lisäksi myös tänä syksynä johtajan paikalle saapunut Suvi Partanen on sovittanut konserttia varten yhden meille uuden laulun, joten myös jo monia joulukonserttejamme kuulleille on luvassa hieman jotain uuttakin.

Käsiohjelman voit hankkia etukäteen osoitteesta www.cassiopeia.fi/joulu ja varmistaa istumapaikkasi. Verkkokaupasta saat viestin, jota näyttämällä saat käsiohjelman ovelta.

Ohjelmia on saatavilla myös käteis- ja korttimaksulla ovelta hintaan 15 €.