KonsertitUutiset

Cassiopeian joulukonsertti – Jääkukkia

Oulun yliopiston sekakuoro Cassiopeia esittää:

Jääkukkia

Johtaa Kristian Heberg

La 10.12.2022 klo 18:00 Karjasillan kirkossa (os. Nokelantie 39)
Käsiohjelma 12 euroa.

Käsiohjelmat myynnissä ennakkoon osoitteessa https://www.cassiopeia.fi/joulu. Ostamalla käsiohjelman etukäteen varmistat istumapaikkasi konsertissa.

Cassiopeian perinteikäs joulukonsertti johdattelee jälleen kohti jouluista mielenmaisemaa ja valkeiden hankien kimallusta. Tänä vuonna konsertti kuljettaa meidät läpi talvisen yön sekä tutuin joululauluin että uusin sävellyksin ja sovituksin. Vaikka tekijät ja tyyli vaihtuvat, huokuvat teokset joulun tunnelmaa ja jääkukkien kauneutta. Konsertin aikana pääsemme myös tunnelmoimaan jouluyön tapahtumia niin vanhempien kuin uudempienkin teosten myötä. Lisäksi mukana ohjelmistossa ovat tietysti ne kaikista perinteisimmät ja odotetuimmat joululaulut. Tule siis kokemaan kanssamme kuulijaa syleilevä kuorosointi ja sydäntä lämmittävä joulun rauha.

Konsertin tekijäniminä mm. Whitacre, Haapanen, Sidoroff, Lauridsen, Gjeilo, Madetoja, Chydenius ja Sibelius.