KonsertitUutiset

CASSIOPEIA – MUSTA LAMMAS

Koronapandemian takia aiemmin peruuntuneet CASSIOPEIA – MUSTA LAMMAS konsertit järjestetään tänä syksynä uudelleen!

Rytmimusiikin erityisosaajat Cassiopeia Oulusta ja Musta lammas Helsingistä näyttävät, mitä kuorolaulu voi tänä päivänä parhaimmillaan olla. Vanhahtavat ja väljähtäneet käsitykset laitetaan uusiksi tässä konsertissa, jossa kuullaan laajasti ulkomaisten ja kotimaisten artistien musiikkia sekä myös omaa tuotantoa. Illan aikana kuultavat sovitukset ovat lähes kaikki esittäjilleen räätälöityjä, mikä takaa ainutlaatuisen konserttikokonaisuuden.

Cassiopeian viimeisin levytysprojekti on ollut 15 kappaleen kokonaisuus PMMP:n musiikkia, joiden sovitukset tilattiin maamme eturivin kuorosovittajilta. Levy julkaistiin vuonna 2019 ja näitä kappaleita kuullaan myös tässä konsertissa. Lisäksi ohjelmassa on muuta kevyttä musiikkia esimerkiksi Maustetytöiltä ja Aki Sirkesalolta.

Mustan lampaan ohjelmisto kattaa kevyttä musiikkia laidasta laitaan ja kaikki toteutetaan taiteellisesta tasosta, saati groovesta tinkimättä. Mustan lampaan musiikki on vetoavaa ja käsittää sekä omaa tuotantoa että tunnettujen artistien covereita. Luvassa on näyttävä ja vaikuttava show, joka tuo esiin ryhmän ainutlaatuisuuden, energian ja ammattitaidon.

Kuorot esiintyvät myös yhdessä superkokoonpanona, joten tiedossa on jotain uraauurtavaa ja ainutlaatuista!

Konsertit toteutetaan yhteistyössä Oulun teatterin kanssa.

Esitykset Oulun teatterin Pikisalissa:
pe 14.10.2022 klo 19
la 15.10.2022 klo 15
la 15.10.2022 klo 19

Liput 24 € / 20,50 € (opiskelija, eläkeläinen, varusmies)

Liput täältä: https://www.ticketmaster.fi/…/cassiopeia-musta…/1020006

Konsertin kesto on 2 tuntia (sisältää väliajan). Pikisalin ovet avataan 45 minuuttia ennen esitystä.

Esitys on K-18 anniskelukatsomon takia.