KonsertitUutiset

Kemut – Musiikkijärjestöjen yhteiskonsertti

Cassiopeia järjestää perjantaina 8.10. klo 17-18 maksuttoman yhteiskonsertin Kemut – Ketusti musiikkia yhdessä Teekkaritorvien, Teekun ja Oulun yliopiston kamariorkesterin kanssa Saalastinsalissa osana OYY:n harrasteapproa.

Konsertissa on nimensä mukaisesti tarjolla ”ketusti musiikkia” eri musiikkijärjestöiltä. Jotta meno ei kuitenkaan päättyisi siihen, niin ilta jatkuu Teekkaritalolla klo 19 juhlan, saunan ja yhteisen ajanvieton merkeissä. Tilaisuus on avoin kaikille musiikkijärjestötoiminnasta, korkeakoulujen tapahtumista ja musiikillisesta meiningistä kiinnostuneille korkeakouluopiskelijoille. Nähdään siis kemuissa!

Mitä: Oulun yliopiston musiikkiharrastejärjestöjen Kemut

Missä: Saalastinsalissa ja Teekkaritalolla

Milloin: perjantaina 8.10.: konsertti klo 17 ja jatkot klo 19