KonsertitUutiset

Virtuaalikonsertti: Matka vapun keskipisteeseen 80 päivässä

Vappuveturi saapuu, hyppää kyytiin!

Vaikka kaupungintalon portaat eivät toukokuun ensimmäisenä kevätpäivänä täyty pirskahtelevista lakkipäistä, ei peijakkaiden silti tarvitse kaapissa pölyttyä. Päin vastoin! Tänä vuonna Cassiopeia juhlistaa vappua huikealla virtuaalikonsertilla! Tapahtuma kuljettaa meidät peijavapun ytimeen selvittämään vapun todellista olemusta vappulaulujen, -tarinoiden ja maljannoston merkeissä. Pakkaahan siis laukkuusi leivän ja piimän lisäksi munkit, simat, skumpat sekä sävelkorvat ja nauti kyydistä!

Konsertti on kaikille ilmainen. Mikäli kuitenkin haluat tukea kuororetkeämme, voit kustantaa konsertin sähköisen käsiohjelman matkakassastasi hintaan 5e tai 20e, riippuen säästöpossusi suuruudesta.Ala siis jo ravistella hereille sisäistä Phileas Foggiasi, jotta ehdit seikkailla vappuaamuksi internettiin!

Mitä: Cassiopeian virtuaalikonsertti ”Matka vapun keskipisteeseen 80 päivässä”

Milloin: 1.5. klo 11

Missä: YouTube Live. Tallenne katsottavissa 3.5. klo 21 asti.