PERUTTU: CASSIOPEIA – MUSTA LAMMAS

Päivitys: Konsertit on valitettavasti jouduttu perumaan koronavirustilanteen vuoksi. Uusi konserttipäivä pyritään löytämään lokakuulle ja siitä tiedotetaan pikimmiten!


Tässä konsertissa rytmimusiikin erityisosaajat Cassiopeia Oulusta ja Musta lammas Helsingistä näyttävät, mitä kuorolaulu voi tänä päivänä parhaimmillaan olla. Vanhahtavat ja väljähtäneet käsitykset laitetaan uusiksi, kun esitämme laajasti sekä ulkomaisten että kotimaisten artistien musiikkia ja omaa tuotantoamme. Illan aikana kuultavat sovitukset ovat lähes kaikki esittäjilleen räätälöityjä, mikä takaa ainutlaatuisen konserttikokonaisuuden.

Cassiopeian viimeisin levytysprojekti on ollut 15 kappaleen kokonaisuus PMMP:n musiikkia, joiden sovitukset on tilattu maamme eturivin kuorosovittajilta. Lisäksi ohjelmassa on muuta kevyttä musiikkia esimerkiksi Maustetytöiltä ja Aki Sirkesalolta. Mustan lampaan ohjelmisto kattaa kevyttä musiikkia laidasta laitaan ja kaikki toteutetaan taiteellisesta tasosta, saati groovesta tinkimättä. Mustan lampaan musiikki on vetoavaa ja käsittää sekä omaa tuotantoa että tunnettujen artistien covereita.

Luvassa on siis näyttävä ja vaikuttava show, joka tuo esiin ryhmän ainutlaatuisuuden, energian ja ammattitaidon. Kuorot esiintyvät sekä yksin että yhdessä superkokoonpanona, joten tiedossa on varmasti jotain uraauurtavaa ja ainutlaatuista!

Konsertit toteutetaan yhteistyössä Oulun kaupunginteatterin kanssa.

Esitykset pe 21.1. klo 19, la 22.1. klo 15 ja klo 19

Kesto n. 2h (sisältää väliajan)

Liput Ticketmasterista 24 € / 20,50 € / 20,50 €

https://www.ticketmaster.fi/artist/cassiopeia-musta-lammas-lippuja/1020006