PERUTTU! Valon virtoja -joulukonsertti Karjasillan kirkossa 12.12. klo 18 🗓 🗺

Scheduled Konsertit
Karjasillan kirkko, Nokelantie 39, Oulu Map

Joudumme valitettavasti perumaan konsertin koronarajoitusten kiristymisen johdosta. Olemme yhteydessä lipun ostaneisiin sähköpostitse.

Cassiopeia tuo talven pimeyteen iloa laulamalla valosta ja perinteisestä joulutunnelmasta. Revontulet ja tähdet ovat kautta aikojen tuoneet lohtua ja innoitusta vuoden pimeimpään aikaan. Konsertissa kuullaan uudempaa kuoromusiikkia, jossa valon tematiikka kulkee punaisena lankana. Myös jotkin valosta kertovat perinteisemmät joululaulut ovat saaneet uuden muodon kuorosovituksina. Nämä modernimmat kappaleet vievät kohti perinteisempää joulua, jota tunnelmoidaan esimerkiksi suomalaisten lauluyhtyeiden joululaulusovituksilla. Eikä joulu olisi tietenkään mitään ilman niitä kaikista tutuimpia, rakkaita joululauluja, jotka palauttavat lapsuuden joulut mieleen ja tuovat joulurauhan sydämeen.

VALON VIRTOJA

Cassiopeia
johtaa Kristian Heberg
la 12.12.2020 klo 18:00
Karjasillan kirkko, Nokelantie 39, Oulu
liput 20 €

Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon osoitteesta cassiopeia.fi/joulu2020Pääsylippuna toimii sähköpostiin tuleva tilausvahvistus.

Konserttiin mahtuu koronarajoitukset huomioon ottaen 120 henkilöä.
Konserttiin suositellaan ottamaan mukaan oma kasvomaski. Kasvomaskeja on tarjolla myös järjestäjän puolesta.
Konsertin turvallisuuden takaamiseksi pyydämme teitä huomioimaan seuraavat seikat:

  • Toivomme, että ostatte liput ennakkoon.
  • Paikan päällä toivomme, että maksut suoritetaan kortilla, ei käteisellä.
  • Yleisöä suositellaan ottamaan takit ja päällysvaatteet mukaan omalle istuinpaikalle, jotta ruuhkaa naulakolle ei pääse syntymään.
  • Konsertissa on saatavilla käsidesiä sekä suositellaan käyttämään kasvomaskia.
  • Liput verkosta ja ovelta ostaneilta kerätään yhteystiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero), mikäli konsertin jälkeen ilmenee seikkoja, joiden takia yleisöön on tarpeen ottaa yhteyttä. Ovelta lipun ostaneiden osalta nämä tiedot tuhotaan kaksi viikkoa konsertin jälkeen. Verkkokaupan osalta tietoja käsitellään verkkokaupan tietosuojaselosteessa määritellyllä tavalla.
  • Muistutamme vielä, että yleiset turvallisuusohjeet ovat voimassa ja konserttiin ei saa missään tapauksessa saapua sairaana tai karanteenin voimassa ollessa.