Cassiopeia + Kristian 10v, Saalastinsalissa 16.10. klo 18.00, liput 20 € 🗓

Scheduled Konsertit Uutiset

Cassiopeia palaa tauon jälkeen konserttilavoille juhlistamalla kymmenen vuoden yhteistä taivaltaan taiteellisen johtajansa Kristian Hebergin kanssa. Konsertin ohjelmistoon on valikoitunut niin laulajien kuin johtajankin suosikkikappaleita viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Konsertissa kuullaan mm. Eric Whitacren, Jussi Chydeniuksen, Juhani Komulaisen ja Ēriks Ešenvaldsin musiikkia sekä esimerkiksi lauluyhtye Rajattoman, Pentatonixin, The Real Groupin ja Vocal Linen alkuperäisohjelmistoa.

Konsertin punaisena lankana kulkee viimeisen kymmenen vuoden yhteinen polku, jonka vaiheita muistellaan musiikin kuljettamana. Teemoina konsertissa kuuluvat ainakin ohjelmiston kehitys, rajattomat tyylilajit, vakiintuneet joulukonsertit, Tampereen Sävelen matkat ja menestys, uudet säveltäjänimet sekä viimeisimmät uudet tuulet PMMP-projektiin asti.

Poikkeusolot ovat tehneet konserttiin valmistautumisesta haastavaa, mutta toisaalta entistä monipuolisempaa ja viime viikkoina myös intensiivisempää. Nyt vihdoin pääsemme jakamaan sitä laulamisen iloa ja musiikin paloa myös yleisön kanssa.

Tervetuloa konserttiin!

Liput 20 euroa. Osta ennakkoon: https://cassiopeia.fi/kristian10v

Tai ovelta.  Konsertin kesto 1h 25 min, ei väliaikaa.

Konsertin turvallisuuden takaamiseksi pyydämme teitä huomioimaan seuraavat seikat:

  • Toivomme, että ostatte liput ennakkoon.
  • Paikan päällä toivomme, että maksut suoritetaan kortilla, ei käteisellä.
  • Konserttisalin ovet avataan puoli tuntia ennen konsertin alkua rauhallisen siirtymisen mahdollistamiseksi.
  • Tuolit on salissa aseteltu valmiiksi turvavälit huomioon ottaen.
  • Yleisöä suositellaan joko jättämään takit esimerkiksi autoon tai ottamaan mahdollisuuksien mukaan päällysvaatteet omalle istuinpaikalle mukaan, jotta ruuhkaa naulakolle ei pääse syntymään.
  • Konsertissa on saatavilla käsidesiä sekä kasvomaskeja halukkaille. Myös oman maskin voi ottaa mukaan.
  • Yleisöä pyydetään siirtymään saliin heti saavuttaessa ja poistumaan salista konsertin jälkeen rauhallisesti ja muille tilaa antaen. Poistuminen on mahdollista myös salin sivuovesta.
  • Liput ovelta ostaneilta kerätään yhteystiedot (nimi, sähköposti ja puhelinnumero), mikäli konsertin jälkeen ilmenee seikkoja, joiden takia yleisöön on tarpeen ottaa yhteyttä. Nämä tiedot tuhotaan kaksi viikkoa konsertin jälkeen.
  • Muistutamme vielä, että yleiset turvallisuusohjeet ovat voimassa ja konserttiin ei saa missään tapauksessa saapua sairaana tai karanteenin voimassa ollessa.