Koelaulut ma 7.9. ja pe 11.9.2020 🗓

from to
Scheduled Koelaulut Uutiset

Huom! Linnanmaan kampuksen ovet sulkeutuvat klo 15.45. Pe 11.9. koelaulajia ollaan ohjaamassa ja päästämässä sisään ovilla V ja 2T (pääovi).

Kaipaatko keskiviikkoiltoihisi mielekästä tekemistä hauskassa seurassa? Houkuttelevatko musiikkiharrastuksen tarjoamat elämykset? Liity kuoroon! Oulun yliopiston ylioppilaskunnan sekakuoro Cassiopeia hakee jälleen riveihinsä uusia, lahjakkaita laulajia. Kaikki äänialat ovat erittäin tervetulleita! Syksyllä 2020 harjoitukset livestriimataan, joten laulajat voivat osallistua treeneihin myös etänä. Tulevalla kaudella harjoittelemme ja esitämme monipuolisesti erilaista ohjelmistoa.

Koelauluajat
Maanantaina 7.9.2020 klo 17, salissa PR104, Oulun yliopisto
Perjantaina 11.9.2020 klo 17, salissa PR104, Oulun yliopisto

Koelauluissa selvitetään ääniala, testataan sävelkorvaa ja solfataitoa. Valmistaudu myös laulamaan jokin vapaavalintainen, yksinkertainen kappale ilman säestystä. Salin löydät Prosessinkadun alusta, läheltä L4 salia. Mikäli kulmat eivät ole tutut, tarkista sijainti kampuskartasta: https://www.oulu.fi/sites/default/files/content/Kartta_Linnanmaa_Map_A3.pdf

Kuorosta yleisesti
Cassiopeia on iloinen joukko eri alojen opiskelijoita ja työssäkäyviä, joita yhdistää musiikkiharrastus. Noin 50 kuorokaverin lisäksi kuoroharrastus tuo mukanaan viikoittaisia harjoituksia, viikonloppuleirejä Oulussa ja muualla, matkoja, saunailtoja ja muuta vapaa-ajan toimintaa sekä tietysti konsertteja ja muita esiintymisiä.

Tervetuloa!

Lisätietoja:
www.facebook.com/cassiopeia.oulu

https://www.facebook.com/events/649936188972951

Kristian Heberg, johtaja@cassiopeia.fi

* * * * * * * * * * * *
Love singing? Join Cassiopeia!
Cassiopeia is the energetic and fun-loving mixed choir of the University of Oulu Students’ Union. The choir’s artistic activities are wide ranging. Cassiopeia organises a varying number of concerts every year and also participates in local productions of major classical works. During the following autumn, the rehearsals will be also live streamed.

Auditions for new singers
Monday 7 Sept. 2020 at 17:00 at room PR104, University of Oulu.
Friday 11 Sept. 2020 at 17:00 at room PR104, University of Oulu

In the audition you’ll be tested for your vocal range, your musical ear and ability to read music. In addition, be prepared to sing a simple song of your own choosing without accompaniment.


Check the location here: https://www.oulu.fi/sites/default/files/content/Kartta_Linnanmaa_Map_A3.pd

Welcome!
For more information:
www.facebook.com/cassiopeia.oulu

https://www.facebook.com/events/649936188972951

Kristian Heberg, johtaja@cassiopeia.fi