Tilaa ”Sanon tämän kaiken suoraan” -albumi tai kuoron historiikki

Cassiopeia julkaisi toimintahistoriansa kuudennen albuminsa lauantaina 30.3.2019 kuoron 40-vuotisjuhlakonsertissa. ”Sanon tämän kaiken suoraan” -albumi koostuu 2000-luvun merkittävimmän pop-yhtyeen PMMP:n kappaleista tehdyistä uuden uutukaisista kuorosovituksista. Albumille valitut kappaleet edustavat hienosti PMMP:n tuotantoa, mutta ovat myös kuorolle itselleen tärkeitä ja merkittäviä. Kappaleiden sovitukset on tilattu suomalaisilta eturivin kuoromusiikin sovittajilta; esimerkkeinä näistä mainittakoon Lauluyhtye Rajattomasta tuttu Jussi Chydenius sekä Club for Fiven kantava voima Tuukka Haapaniemi.

Albumilla kuoroa johtaa Cassiopeian taiteellinen johtaja Kristian Heberg. Levyn on äänittänyt Matti Heinonen Pro Audile Oy:stä sekä tuottanut Paavo Hyökki.
Albumia voi ostaa kuoron konserttien yhteydessä sekä tilata osoitteesta:www.cassiopeia.fi/levytilaus Levyn hinta on 20 euroa.

Cassiopeian uusin historiikki ”Tässä elämä on” kertoo kuoron toiminnasta toimintavuosilta 2009-2019. Historiikin päätoimittaja on Arttu Vilmi ja sen hinta on 10 euroa. Historiikin voit tilata osoitteesta: www.cassiopeia.fi/historiikkitilaus